Hälsa & Karriär – Är du på rätt plats

Är du på rätt plats? VILL DU MER? Vill du utvecklas tillsammans?
Livet för 5 år sedan, livet i nuet och livet om 5 år…Vad får det dig att tänka på?

Tycker du som jag, känner du igen dig eller skulle du vilja tro på din drömmar!!!

Jag har under alla år känt att jag vill så mycket mer än vad jag hittills hunnit med, upplever att tiden går för fort för att hinna med allt jag vill göra, allt jag vill upptäcka, JAG VILL HINNA LEVA!!

Många delar av mitt liv trivs jag med, men det har alltid funnits en vilja i mig, en kliande, ett längtande efter något större.
Men jag känner inte att tiden räcker till, ett dygn är för kort.

Jag, som många andra jobbar heltid (om man fått behålla sitt jobb under dessa tider) och ska hinna med ett liv utanför jobbets väggar, men många dagar finns inte orken…känner du igen dig?

För att kunna leva de liv jag faktiskt vill, att kunna vara mer flexibel tog jag för några månader beslutet att jobba mig mot mitt största mål. ETT FLEXIBELT LIV, ETT FLEXIBELT JOBB – där jag själv bestämmer när, var och hur mycket jag vill jobba.

Jobb och hälsa har ett starkt samband, trivs du inte, ger de dig inte de du vill, stoppar de dig? Då kommer du inte må bra mentalt i längden.

Hur låter de, håller du med? Vill du ta chansen tillsammans med mig?

Vill du veta mer?
Fitnessbycarolin

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras