Måndagspeppen

Godmorgon, hoppas du sovit bra, är utvilad och redo för ny vecka!
Uttrycket ”ny vecka – nya möjligheter”, det är något jag ofta använder. Jag tror på att man mentalt ibland känner en extra kick att göra måndagen till en nystart! Håller du med? Eller tänker du på andra sätt? Dela gärna din tankar och funderingar:D

Inför en kommande vecka brukar jag sätta upp små mål,  för att på så sätt veta vad jag vill jobba mot och känna att det ger extra mening för mig själv, bara mig själv. Varför bara för mig själv- jo, du kan bara konkurrera med dina egna känslor, tankar och utmaningar, dock med motivation och inspiration från andra.

Vad har du för mål?

Mina kan vara:
– Träna de jag mår bra av, lyfta vikter, promenera eller vilodag om kroppen behöver de
– Äta balanserat, alltså de min kropp vill ha och mår bra av!
– Andas och inte sätta för mycket press på mig själv (de är jag väldigt bra på, tyvärr)
– Prestera bra i skolan

Önskar dig en helt fantastisk bra start på veckan

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras