Nu kör vi, häng med!

Hej
Först och främst vill jag välkomna just dig, jag är så glad att du hittat hit. Hoppas du mår bra för det är viktigt 😀

Vem är jag, jo det ska jag berätta nu! Här har ni en livsglad tjej med stort intresse av träning och hälsa. Jag ska, med olika medel förhoppningsvis kunna dela med mig av detta till dig.
Stortrivs på gymmet bland vikter och maskiner likaväl som en promenad ute i de fria, tycker det är viktigt att aktivera kroppen genom sådant man själv tycker om.
Jag lever ett liv där jobb, utbildning, samboliv och träning ska pusslas samman, ge mig den balansen och glädjen jag behöver. Ens vardag ska i slutändan ge energi, ELLER HUR?

Bloggens innehåll kommer fokuseras på träningstips, gott snacks och en sund inställning till livet. Jag och många andra på sporthälsa vill göra vårt bästa för att sprida inspirerande och motiverande inlägg, vilket leder in på följande.

JAG VILL VETA VAD JUST DU VILL VETA MER OM, VAD VILL DU LÄSA OM?
Exempel:
1. Träningsövningar
2. Må-bra tips
3. Mat
4. Träningskläder
5. Mina erfarenheter av mental och fysisk trötthet
–> Finns det andra ämnen utöver dessa som har med hälsa att göra, både för det inre och yttre? Kommentera gärna, de skulle uppskattas 😀 

     

3 kommentarer
  1. Yeah, så roligt att du är igång – välkommen till SportHälsa! jag vill gärna se dina favoritövningar, träningsupplägg, recept med mera. Ser fram emot att följa dig! 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras